В РФ здивували новим рекордом - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ здивували новим рекордом - подробиці

В РФ здивували новим рекордом - подробиці
Джерело:  online.ua

Більш ніж половина молодих росіян віком від 18 до 24 хотіли б залишити Російську Федерацію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підсумки соціологічного дослідження "Левада-центра".

Згідно з результатами опитування, на еміграцію б погодилися близько 53% респондентів серед зазначеної категорії. Цей показник сягнув максимуму з 2009 року.

Загалом серед усіх категорій дослідження еміграції жадають близько 21 громадян РФ. Домінантна причина для цього - переживання щодо майбутнього своїх дітей. Її обрали 45% опитаних.

Друге місце обійняло пояснення щодо економічної ситуації та політичних обставин - 40% та 33% відповідно.

Передбачувано, що люди, які підтримують режим Володимира Путіна, менше за інших хотіли б виїхати за кордон на постійне проживання. Цей показник склав 54% до 73%.

Слід нагадати, що у лютому 2019 року "Левада-центр" проводив схоже опитування. Тоді дослідження продемонструвало, що частка росіян, які добре ставляться до міграції, сягнула максимального показника за останні 7 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні в Україні провели соціологічне дослідження щодо міграції за кордон. Виявилося, що це питання - одне з найбільш болючих для українців. Більшість респондентів погодилася з тим, що наявна міграційна ситуація - одна з найбільших загроз для країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?