Створено комп'ютер на випадок кінця світу - його потрібно побачити
Категорія
Технології
Дата публікації

Створено комп'ютер на випадок кінця світу - його потрібно побачити

Створено комп'ютер на випадок кінця світу - його потрібно побачити
Джерело:  online.ua

Відомий винахідник із США Джей Дошер створив Raspberry Pi Recovery Kit - кастомізований комп'ютер на випадок кінця світу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Verge".

Що цікаво, свій винахід ентузіаст обладнав водонепроникним корпусом, ретро-перемикачами, механічною ортолінійною клавіатурою, деталями, надрукованими на 3D-принтері. За словами Дошера, його дітище спеціально створено для апокаліпсису.

"Також Raspberry Pi Recovery Kit має 7-дюймовий сенсорний дисплей, батарею, клавіатуру 5z6p Plaid і п'ятипортовий мережевий комутатор Netgear. Джей Дошер окрему увагу приділив футляру, у якому зберігається його пристрій. Спеціальну картонну коробку він обклеїв зсередини фольгою. Як зауважив винахідник, це "ідеальний варіант для параноїків, які турбуються про електромагнітні імпульси, здатні вивести будь-яку електроніку з ладу", - сказано в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що Raspberry Pi Recovery Kit відноситься до типу пристроїв, відомих як "кібердеки", які назвали на честь комп'ютерів з фантастичного роману Вільяма Гібсона "Нейромант".

Фото: theverge.com

Як повідомляв ONLINE.UA, корпорація  Apple почала процес отримання патенту  на так зване "розумне кільце". Пристрій отримав передбачувану назву — Apple Ring.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?