Депутат зробив пропозицію коханій з трибуни парламенту - вражаюче відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Депутат зробив пропозицію коханій з трибуни парламенту - вражаюче відео

Депутат зробив пропозицію коханій з трибуни парламенту - вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Депутат італійського парламенту Флавіо Ді Муро під час виступу зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині. Романтичне відео уже встигли опублікувати в YouTube, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, парламентарії обговорювали законопроект про відновлення районів, які постраждали від землетрусів. Коли підійшла його черга, Ді Муро вийшов на трибуну, дістав коробочку з кільцем і освідчився своїй дівчині, яка сиділа на трибуні для гостей.

"Мені не до снаги переривати роботу парламенту, але для мене цей день є особливим. Я скажу це з трибуни: Еліза, ти вийдеш за мене?" - сказав чоловік.

 На щастя, його кохана на пропозицію, зроблену в такий оригінальний спосіб, відповіла згодою. Колеги депутат почали аплодувати і вітати новоспеченого нареченого. Однак загальної радості не розділив спікер парламенту, який порахував вчинок Ді Муро "вкрай недоречним".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що жителька британського міста Лоссімут Даніель Річмонд схудла на 57 кілограмів  — вона не хотіла бути найважчою подружкою нареченої на весіллі батька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?