Підготовка до наступу: глава Генштабу поставив важливе завдання українській армії
Категорія
Україна
Дата публікації

Підготовка до наступу: глава Генштабу поставив важливе завдання українській армії

Підготовка до наступу: глава Генштабу поставив важливе завдання українській армії
Джерело:  online.ua

Підготовка підрозділів ЗСУ до наступальних дій повинна займати до 70% навчального часу. Таке завдання українським військовим поставив глава Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.

В ході засідання на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного було підбито підсумки діяльності ЗСУ в 2019 році. Зокрема, військові проаналізували виконання завдань в районі ООС, організацію бойової підготовки військових частин і підрозділів, стан дисципліни і правопорядку в армії та правового захисту військовослужбовців.

На 2020 рік перед армією було поставлено завдання посилити бойову підготовку до наступу противника. А саме, освоїти новітні методики снайперської підготовки і ораганізацій тилу в зимовий час.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил Руслан Хомчак попереджав, що Кремль досі вважає Україну сферою свого впливу. Але він не вважає відкриту військову агресію з боку Росії найбільшою загрозою для України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Хомчак назвав умови припинення війни на Донбасі. Він відзначав, що бойові дії на Донбасі будуть завершені за умови звільнення всіх українських полонених, повного взяття під контроль України окупованих територій і державного кордону з Російською Федерацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?