Вони змінили основи кінематографа: названі кращі фільми десятиліття
Категорія
Культура
Дата публікації

Вони змінили основи кінематографа: названі кращі фільми десятиліття

Вони змінили основи кінематографа: названі кращі фільми десятиліття
Джерело:  online.ua

Експерти популярного чоловічого журналу Esquire склали рейтинг найкращих фільмів останнього десятиліття. У нього включили десять картин, які справили найбільше враження на глядачів і змінили основи кінематографа, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що фахівці зіткнулися з труднощами при складанні рейтингу, так як з 2010 року вийшло багато цікавих картин, конкуруючих за популярністю. Відзначається, що топ-10 складався з тих фільмів, які глядачі не забули через тиждень після успішних зборів першого уїк-енду. Також в нього потрапили ті картини, які змінили основи кінематографії, незважаючи на те, що їх оцінили по достоїнству лише через деякий час після прем'єр.

Зокрема, в рейтинг кращих фільмів десятиліття увійшов другий фільм про що говорить ведмедика Паддінгтона - "Пригоди Паддінгтона 2", еротичний трилер "Служниця", новий фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу ... в Голлівуді", четвертий фільм про пригоди Макса Рокотанскі "Шалений Макс: Дорога гніву" і фільм про засновника Facebook "Соціальна мережа".

Також в ТОП-10 включені картини: "Місячне світло" (2016), "Лобстер" (2015), "Одержимість" (2014 року), "Клич мене своїм ім'ям" (2017), "Перед північчю" (2013).

Раніше ONLINE.UA робив подобрку кращих новорічних фільмів, які піднімуть настрій на свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?