Найочікуваніші фільми зими 2019-2020: ТОП-15 головних кінопрем'єр
Категорія
Культура
Дата публікації

Найочікуваніші фільми зими 2019-2020: ТОП-15 головних кінопрем'єр

Найочікуваніші фільми зими 2019-2020: ТОП-15 головних кінопрем'єр
Джерело:  Коммерсант

Зима 2019-2020 багата на кінопрем'єри, які варто не пропустити. Серед цікавих новинок кіно буде кілька українських фільмів. До новорічних свят кінотворці також порадують шанувальників сім'ї Скайвокерів новою частиною "Зоряних воєн", а в лютому на екрани випустять супергеройський екшен з фантастичною Харлі Квінн. ONLINE.UA підготував ТОП-15 найочікуваніших фільмів зими, прем'єри яких відбудуться в грудні, січні та лютому.

Ножі наголо - 5 грудня

Це детективний трилер Райана Джонсон, який, надихнувшись детективами Агати Крісті, вирішив зняти класичну кримінальну драму. Події у фільмі розгортаються в наш час. У центрі сюжету дружна сім'я автора популярних детективів Харлан Тромбі, ідилію якої порушує загадкова смерть її глави. До розслідування дивної смерті підключаються дотепні детективи, яким вдається просіяти крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункциональной сім'ї Харлана, щоб розкрити правду про його смерть. Головні ролі у фільмі зіграли Деніел Крейг, Ана де Армас, Лакіт Стенфілд, Кетрін Ленгфорд, Майкл Шеннон.

Чорний ворон - 5 грудня

Це українська історична драма, в якій показана боротьба українських повстанців проти радянської влади в 1920-х роках. Головний герой на прізвисько Чорний ворон - холодноярський отаман. Він організовує боротьбу проти більшовиків-окупантів, які вже захопили Україну і ввели в ній свій радянський порядок, вбиваючи патріотів і ущемляючи українську культуру. Режисер картини Тарас Ткаченко зняв фільм за романом Василя Шкляра "Чорний ворон. Оставленець", який вийшов в 2009 році. Головні ролі в ньому зіграли: Тарас Цимбалюк, Павло Москаль, Азізбеков Абдурашид, Андрій Мостренко, Олексій Тритенко, Наталя Сумська.

Джуманджі: Наступний рівень - 12 грудня

Це третій фільм у франшизі і пряме продовження фільмів 1995 і 2017 років. У пригодницькому фільмі головним героєм знову стане Спенсер, який знову зануриться в небезпечну гру. Його друзям знову доведеться повернутися в світ диких джунглів, щоб врятувати Спенсера. Але виявляється, що правила змінилися, і всередині відбувається все по новим, поки незрозумілими їм, законам.

Зоряні війни: Скайвокер. Сходження - 19 грудня

Фантастичний пригодницький фільм "Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження" - це дев'ята частина популярної саги. Він завершить неймовірну історію сім'ї Скайвокерів, яка триває вже понад 40 років. Стрічка обіцяє дати відповіді на всі загадки з попередніх серій. Старі і нові герої, унікальні світи і незабутні подорожі по краю Галактики. Творці обіцяють, що це буде справжній грандіозний фінал фантастичної саги. Фільм Джей Джей Амбрамса буде примітний тим, що Марк Хемміл в останній раз повернеться до ролі Люка Скайвокера. А ще глядачі знову зустрінуться з померлою в 2016 році Керрі Фішер в образі принцеси Леї.

Скажене весілля 2 - 25 грудня

Це продовження української комедії Влада Дикого, перша частина якої увійшла в число лідерів прокату минулого року. У ній глядачів чекає ще один сюрприз - у Василя Сердюка з'явиться молодша дочка, яку він вирішить видати заміж. Правда, якої національності буде його черговий зять поки невідомо. У новій частині комедії знову з'являться Потап і Монатік в образах священиків, до них приєднається Позитив з групи "Время и стекло" і Олег Винник. На цей раз творча команда обіцяє не тільки утримати високий рівень гумору, а зробити фільм ще цікавіше, яскравіше і смішніше. Головні ролі в картині зіграють відомі українські актори - Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян.

Щасливого Різдва - 1 січня

У перший день нового року в кінотеатрах України відбудеться прем'єра комедійної мелодрами "Щасливого Різдва". Події в ній розвиваються в період новорічних свят. У той час, коли всіх жителів міста охопив передсвятковий настрій, головна героїня Кейт, роль якої виконала зірка "Гри престолів" Емілія Кларк, продовжує вплутуватися в неприємності. Одним з чергових її невірних рішень стало те, що вона погодилася працювати ельфом в магазині різдвяних подарунків. Але доля піднесла їй зустріч з хлопцем, який зміг неймовірно змінити життя дівчини.

Дуліттл - 9 січня

Втративши свою дружину 7 років тому, ексцентричний доктор Джон Дуліттл, найвідоміший лікар і ветеринар в Англії часів правління королеви Вікторії, ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева захворює серйозною хворобою, Дуліттл вирушає в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існує ліки від цієї хвороби. І в цій подорожі він перетинеться зі старими ворогами і відкриє дивовижних істот. Головну роль в цьому фільмі зіграє Роберт Дауні-молодший, який вирвався з образу Залізної людини з кіновсесвіту Marvel. Крім нього, у фільмі з'являться Том Холланд, Емма Томпсон, Рамі Малек, Майкл Шин.

Під водою - 9 січня

Триллер "Під водою" з Крістен Стюарт і Венсаном Касселем в головних ролях починається з землетрусу. Він руйнує частину підводної лабораторії, в якій знаходилися вчені. Тепер їм прокладати собі шлях на поверхню і боротися за своє життя, що під силу не кожному.

Віддана - 16 січеня

Це екранізація роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія", який став найбільшою українською літературною подією в 2014 році. Романтично-фантазійна картина розповість історію Стефанії Чорненько, яка працює прислугою у Аделі Сколик. Дівчата разом росли в будинку доктора Ангера і їх пов'язують теплі, майже сестринські відносини. Між героїнями встануть любов і ревнощі, в калейдоскопі яких дівчатам доведеться розібратися, хто вони одна одній: сестри, подруги або служниця і господиня.

Погані хлопці назавжди - 23 січня

Бойовик "Погані хлопці назавжди" є прямим продовженням фільмів, що вийшли в 1995 і 2003 роках і заключним фільмом франшизи. У ньому Маркус Бернетт нарешті втілить свою мрію і стане поліцейським інспектором. Зате його бойовий товариш Майк Лоурі не поспішає досягати ніяких висот. Однак підбадьоритися йому доведеться, тому що невблаганно жорстокий бос румунської мафії прагне помститися напарникам за шкоду, яку вони йому завдали.

Хижі птахи і фантастична Харлі Квінн - 6 лютого

Харлі Квінн в особі Марго Роббі повертається на великий екран. На цей раз разом з подружками, з якими буде чинити опір кримінальному босу Чорної Масці, якого зіграє Юен МакГрегор.

Річард Джуелл - 20 лютого

Це нова драма Клінта Іствуда, знята за реальними подіями. За сюжетом в самий розпал літньої Олімпіади 1996 року охоронець знаходить в одному з парків Атланти сумку з бомбою. Він рятує сотні життів, але сам потрапляє під підозру ФБР і стає об'єктом нападок з боку ЗМІ. Йому на допомогу приходять адвокат Вотсон Брайант і власна мама. Вони виходять на війну проти наймогутніших сил - уряду і медіа.

Черкаси - 27 лютого

Цей український фільм заснований на реальних подіях. У ньому розповідається історія останнього українського корабля в окупованому Криму, який чинив опір і продовжував відважну боротьбу. Мінний тральщик "Черкаси" разом з іншими українськими кораблями заблокували в озері Донузлав - шлях до моря перекритий затопленими судами російського флоту. Це пастка. Наші кораблі починають здаватися росіянам. Здається, іншого виходу просто немає.

Людина-невидимка - 27 лютого

Фантастичний фільм жахів "Людина-невидимка" знятий за однойменним романом Герберта Уеллса, виданим в 1897 році. Сюжет кілька разів екранізували - в 1934 році і двічі в 1984 - в СРСР і Великобританії. Творці фільму позиціонують його як рімейк стрічки 1934 року. У ньому головна героїня Сесілія Касс, яку зіграла Елізабет Мосс, повертається до нормального життя після самогубства свого колишнього хлопця. Однак її не покидає відчуття того, що Гріффін насправді живий і знаходиться десь поруч. Вона намагається розплутати містичну загадку, на шляху до чого зіткнеться з низкою моторошних і смертельно небезпечних пригод.

Раніше ONLINE.UА робив добірку кращих новорічних та різдвяних фільмів усіх часів. Серед них є нові картини 2019 року, українські комедії і добрі сімейні фільми про Новий рік і Різдво, які здатні викликати відчуття справжнього дива.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?