Дуже жорсткий сигнал: Зеленський відповів на претензії Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже жорсткий сигнал: Зеленський відповів на претензії Трампа

Дуже жорсткий сигнал: Зеленський відповів на претензії Трампа
Джерело:  online.ua

Глава держави Зеленський заявив, що США шкодять Україні, коли посилають світу сигнал про неї як про корумповану державу. Своєю думкою він поділився у інтерв'ю західним ЗМІ Der Spiegel, Le Monde, Time і Gazeta Wyborcza.

"Я хочу від США, і я теж це відчуваю, щоб вони допомагали, і щоб вони зрозуміли, що ми – суб’єкт, щоб вони не домовлялися з іншими за нашими спинами. Сполучені Штати посилають щось на зразок сигналу світу, в Міжнародний валютний фонд і Світовий банк, в Європу. І коли вони кажуть, що Україна - корумпована країна, це дуже жорсткий сигнал. Я хочу, щоб Сполучені Штати зрозуміли: тепер це інша країна, ми абсолютно інші люди. Звичайно, органи влади були довго корумпованими, але ми їх очищуємо", - наголосив український лідер.

За словами Зеленського, він детально обговорював з президентом США Дональдом Трампом його бачення України як корумпованої держави.

"Я сказав йому на нашій зустрічі, що не хочу, аби у нього була така картина нашої країни. І що він повинен просто приїхати сюди і подивитися, як ми живемо, і, перш за все, що ми за люди. Мені здалося, він мене почув. Принаймні, він сказав на зустрічі: так, я бачу, є молоді, нові люди", - додав український лідер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп назвав свою розмову з українським президентом Володимиром Зеленським ідеальною. Він вважає, у беседі не було сказано нічого неправильного, що заслуговує на імпічмент. Український глава Зеленський раніше також неодноразово запевняв, що під час розмови Трамп не чинив на нього тиск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?