Немає сумнівів: Шевченко здивував заявою про роботу після збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Немає сумнівів: Шевченко здивував заявою про роботу після збірної України

Немає сумнівів: Шевченко здивував заявою про роботу після збірної України
Джерело:  24 канал

Головний тренер української збірної з футболу Андрій Шевченко натякнув на можливу країну для продовження кар'єри. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, він зараз задоволений тим рівнем, які досягли українські гравці під його керівництвом. Ексфутболіст припустив, що національна команда має змогу гарно виступити навіть проти Нідерландів. Цей матч очікується вже у першому турі.

"У мене немає сумнівів з цього приводу", - зазначив Шевченко.

Також він високо оцінив роботу, яку виконала італійська футбольна збірна.

"Вони голодні, Манчіні проводить відмінну роботу. Італія – мій другий дім. Колись я завершу роботу зі збірною України, і мені хотілося б почати тренувати італійську команду", - пояснив тренер.

Нагадаємо, нещодавно у медіа біли оприлюднені відомості про можливу відставку Шевченка зі збірної України після кваліфікації на Євро-2020.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні у штабі української збірної прокоментували публікації у різноманітних ЗМІ щодо планів Андрія Шевченка. Стверджувалося, що той не планував залишати команду після відбору на Лігу націй, але нагадували - з італійським футболом тренер дійсно має зв'язок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?