Не за ваші кошти: Зеленський розповів про "цікаве рішення"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Не за ваші кошти: Зеленський розповів про "цікаве рішення"

Не за ваші кошти: Зеленський розповів про "цікаве рішення"
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів про розробку рішень, які призведуть до суттєвого зниження тарифів на опалення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення голови держави.

За його словами, Кабмін вже ухвалив програму "Гарантована ціна на газ". Це принесло зниження цін на 7%.

"Також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже на половину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти", - пояснив Зеленський.

Нещодавно в Офісі президента України пройшла нарада за участю Зеленського, прем'єр-міністра Олексія Гончарука та інших топ-посадовців. Державний лідер наполягав на розробці рішень, які дозволять знизити тарифи з опалення вже до грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський під час зазначеної наради наголосив, що українці сплачують за комунальні послуги набагато більше, ніж, наприклад, коштує газ. Втім, Гончарук нагадав про неможливість стрімко знизити тарифи через законодавство. Воно обмежує відповідні рішення до травня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?