Це загроза: Естонія зробила попередження щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Це загроза: Естонія зробила попередження щодо РФ

Це загроза: Естонія зробила попередження щодо РФ
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Естонії Юрі Луйк наголосив, що потреба в НАТО зараз сильніша, ніж будь-коли, оскільки Росія знову стала загрозою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал ERR.

"Ми повинні якомога більше зосередитися на загальних цінностях і реальних загрозах безпеці. Ми повинні чесно сказати, що якщо Росія - це загроза, то це загроза. Немає ніякого сенсу приховувати або намагатися це прикрасити", - підкреслив Луйк.

Як відомо, французький лідер Еммануель Макрон нещодавно заявив, що необхідний додатковий діалог з Росією. За словами Луйка, Естонія до цього ставиться скептично.

"Попрацювавши послом в Росії, я цілком собі уявляю, що такого роду діалог для росіян не має особливої доданої вартості. Росіяни, зрозуміло, хочуть щось за це отримати. Але ми не можемо дати їм те, що хочуть росіяни", - зазначив Юрі Луйк, не уточнивши при цьому, чого хочуть росіяни.

Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Франції Еммануель Макрон заявив, що головна проблема, яка повстає перед НАТО - це глобальний тероризм. До списку подібних загроз Росія нібито не відноситься. З кремлівським урядом для запобігання конфліктам необхідно вести діалог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?