Ще один аргумент: Зеленський зробив жорстку заяву про ДБР
Категорія
Політика
Дата публікації

Ще один аргумент: Зеленський зробив жорстку заяву про ДБР

Ще один аргумент: Зеленський зробив жорстку заяву про ДБР
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив з жорсткою заявою на адресу Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на президентську пресслужбу.

За його словами, "праву руку" директора ДБР Романа Труби підозрюють в отриманні хабаря у 150 тисяч доларів США.

"Ще один аргумент на користь необхідності перезавантажити керівництво бюро. Ця інституція створювалась як незалежна та об'єктивна. Шкода, якщо ці добрі наміри не справдяться", - додав Зеленський.

Державний лідер звернувся до народних депутатів Верховної Ради із закликом про підтримку нового законопроєкту під номером 2116. Цей акт стосується вдосконалення роботи зазначеного відомства.

Цікаво, що сам Труба вже відреагував у своєму Telegram-каналі на заяву президента. Він стверджує, що дізнався про кримінальне провадження з "новин".

"Ані на керівництво ДБР, ані на слідчих неможливо впливати ні за гроші, ні за будь-які інші ресурси. Якби мені стало це відомо, то я би першим написав заяву про злочин", - додав директор бюро.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно було оголошено, що представники одного з департаментів ДБР займалися вимаганням грошей у бізнесменів за відсутність переслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?