У Росії перекинувся автобус з українцями - деталі масштабної ДТП
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії перекинувся автобус з українцями - деталі масштабної ДТП

У Росії перекинувся автобус з українцями - деталі масштабної ДТП
Джерело:  online.ua

Автобус з громадянами України потрапив у жахливе ДТП на засніженій трасі у Воронезькій області РФ - в результаті постраждали 13 осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на МВС РФ.

"Сьогодні о 12.30 годині на 763 км автодороги М4-"Дон" в Богучарському районі 59-річний водій міжміського автобуса "Ман", рухаючись в сторону півдня, не впорався з керуванням свого транспортного засобу і допустив його перекидання", - сказано в повідомленні.

За даними російських ЗМІ, в аварію потрапив автобус, який прямував із Запоріжжя в Ростов-на-Дону. Всього в автобусі їхали 28 громадян України. В результаті ДТП два пасажири госпіталізовані, ще 11 пасажирів отримали тілесні ушкодження і оглядаються в лікарні.

Варто зазначити, що в Росії 1 грудня сталась трагічна аварія — автобус з 43 пасажирами впав з моста в річку. На даний момент відомо про 18 загиблих. Моторошні фото і відео з місця події публікують очевидці в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому уповноважений президента з прав дитини  Микола Кулеба потрапив у страшну ДТП. У момент аварії він їхав в машині зі своєю сім’єю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?