Глава "Слуги народу" нарешті прокоментував гучне звільнення свого заступника
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава "Слуги народу" нарешті прокоментував гучне звільнення свого заступника

Глава "Слуги народу" нарешті прокоментував гучне звільнення свого заступника
Джерело:  Укрінформ

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія стверджує, що вирішив звільнити одного зі своїх заступників Дмитра Соломчука, оскільки був незадоволений його роботою на цій посаді. Про це він розповів журналістам в кулуарах Верховної Ради, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Я так вирішив. Я ж маю право, як керівник, собі заступників сам призначати і позбавляти. Нічого такого не трапилося, просто я не дуже задоволений його роботою, і ми вирішили оптимізувати кількість – у нас 15 груп, вирішили зробити 14", - заявив він.

Що цікаво, Арахамія наголосив, що на місце Соломчука нікого не призначатимуть.

Як відомо, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков на засіданні парламенту 3 грудня оголосив, що Соломчука звільнено від виконання обов'язків заступника голови фракції "Слуга народу", не вказавши причину такого рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Давид Арахамія прокоментував скандальні аудіозаписи,  на яких нардеп з його фракції Юрій Корявченков та інші мажоритарники, нібито проводять співбесіду новому голові поліції Кривого Рогу та обговорюють відкриття кримінальних справ проти противників влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?