У Мінекономіки назвали області з найнижчою середньою зарплатнею
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Мінекономіки назвали області з найнижчою середньою зарплатнею

У Мінекономіки назвали області з найнижчою середньою зарплатнею
Джерело:  online.ua

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов назвав області, у яких зафіксовано найнижчу середньомісячну заробітну плату. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку у Facebook.

За інформацією посадовця, найнижчу зарплатню отримують жителі Чернівецької області. Там середньомісячний рівень становить 7 885 гривень.

Далі у зворотному порядку розташовані: Херсонщина з 8 020 гривень, Тернопільщина з 8 098 гривень, Чернігівщина з 8 130 гривень, Кіровоградщина з 8 222 гривень.

Нагадаємо, середній показник заробітної плати в Україні за підсумками 3-го кварталу сягнув 10 732 гривень. Станом на перший квартал 2019 року зарплатню було зафіксовано на рівні у 9 629 гривні.

"Чемпіоном" за рівнем прибутку громадян у 3-му кварталі традиційно став Київ. Жителі столиці заробляли у середньому значенні 15 857 гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, Державна служба статистики зафіксувала, що найбільші показники у питанні заробітної платні існують у галузях фінансів та страхування, інформаційних технологій. Найменший прибуток в українців зі сфери охорони здоров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?