Втікач Онищенко був затриманий за кордоном - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Втікач Онищенко був затриманий за кордоном - що відомо

Втікач Онищенко був затриманий за кордоном - що відомо

Скандальний екснардеп Олександр Онищенко затриманий на території Німеччини місцевими правоохоронними органами. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За даними джерел, колишній посадовець переховувався у містечку Аахен. Запит на затримання ініціювали Національне антикорупційне бюро та Спеціальна антикорупційна прокуратура.

Найближчим часом у німецькому суду винесуть рішення про екстрадицію Онищенка до України. Саме це міститься в офіційному запиті правоохоронців Києва. Також суддя визначить запобіжний захід.

Наразі невідомо, коли відбудеться розгляд. Екснардеп знаходиться під вартою.
Адвокат Олег Іщенко, який представляє інтереси Онищенка, відмовився коментувати відповідну інформацію.

нагадаємо, олігарх перебуває за межами України останні роки й місяці. На батьківщині проти нього ведуть кілька кримінальних проваджень, пов'язаних з корупцією.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середині листопада Спеціальна антикорупційна прокуратура добилася нових жорстких заходів проти Олександра Онищенка. Антикорупційний суд погодився заарештувати близько 500 тисяч євро, які знаходилися на банківських рахунках втікача-олігарха.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?