У Раді розповіли, яким буде етичний кодекс "слуг народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді розповіли, яким буде етичний кодекс "слуг народу"

У Раді розповіли, яким буде етичний кодекс "слуг народу"
Джерело:  Укрінформ

Парламентська фракція "Слуга народу" у майбутньому може регулювати поведінку своїх народних депутатів за "етичним кодексом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами лідера об'єднання Давида Арахамії, наразі посадовці опрацьовують відповідний документ. Автором його нібито став нардеп Олександр Дубінський.

"Вчора отримав від пана Дубінського несподівано якісний документ – реально прикольний, я почитав, нема чого ані додати, ані прибрати. Ми розіслали його зараз усім депутатам, щоб вони надали свої пропозиції. Потім зведемо це в один документ, після чого покажемо його усім журналістам", - пояснив політик.

У вівторок, 3 грудня, цей "етичний" документ складався з двох сторінок. Лаконічність - це одна з необхідних його рис. Таким чином він буде коротким та зрозумілим водночас.

Одні з головних пунктів - підтримувати рішення фракції, не обманювати колег, не дискредитувати політсилу.

Арахамія підкреслив, у документа немає юридичної сили. Втім, це не заважатиме виключати "слуг народу" через систематичні порушення. Цьому передуватимуть попередження.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно лідер "Слуги народу"досить несподівано оцінив діяльність пранкера на ім'я Джокер. Він вважає, що в них є спільна мета - звільнити фракцію від порушників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?