Роберт Дауні-молодший несподівано звернувся до усіх українців - яскраве відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Роберт Дауні-молодший несподівано звернувся до усіх українців - яскраве відео

Роберт Дауні-молодший несподівано звернувся до усіх українців - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий актор, зірка Голлівуду Роберт Дауні-молодший опублікував відеозвернення до усіх українців. Він повідомив, що зіграв знаменитого доктора Дулітла і запросив потенційних глядачів на кінопрем'єру, повідомляє ONLINE.UA.

Що цікаво, у відео актор роздумує, хто б з його знайомих взявся приготувати український борщ, а також думає, чи схожий папуга Полінезія на солов'я. Варто зазначити, що комедія про Дулітла в українському прокаті стартує з 9 січня 2020 року. Режисером стрічки став Стівен Гейган.

Також відомо, що у новій комедійній картині тварин, що говорять, озвучують Емма Томпсон (папуга), Крейг Робінсон (миша), Рейф Файнс (тигр), Том Холланд (собака), Селена Гомес (жираф), Маріон Котійяр (лисиця), Октавія Спенсер (качка), Кумейл Нанджіані (страус), Рамі Малек (горила), Джон Сіна (білий ведмідь), Кармен Еджого (левиця) і Френсіс де ла Тур (гінко-летюча).

Варто нагадати, що фільм заснований на популярній у 20-і роки ХХ століття серії дитячих книг Г'ю Лофтінга про ветеринара Дуліттла, який умів розмовляти з тваринами. До Дауні-молодшого роль Дуліттла блискуче зіграв Едді Мерфі.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, мережа активно обговорює новий трейлер  фільму Marvel про Чорну Вдову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?