Скандальна пропагандистка Скабєєва додзвонилася до Зеленського - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальна пропагандистка Скабєєва додзвонилася до Зеленського - перші подробиці

Скандальна пропагандистка Скабєєва додзвонилася до Зеленського - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Скандально відома путінська пропагандистка Ольга Скабєєва додзвонилася до українського лідера Володимира Зеленського в прямому ефірі російського ТБ. Вона навіть нахабно запропонувала "поговорити", однак президент України після кількох речень поклав слухавку.

Все це сталося в ефірі російської прокремлівської програми "60 минут", передає ONLINE.UA.

"Ви зараз на гучному зв'язку. Я завжди перериваюсь, коли якісь бесіди. Тому що думаю, хіба мало у кого там що сталося і відбулося. І так, як я розумію, що у вас нічого не сталося, не відбулося, ні з вашими близькими і рідними, я тоді вибачте продовжу спілкування зі своїми колегами", - відповів на пропозицію Скабєєвої Зеленський та поклав слухавку.

Варто зазначити, що така коротка розмова пропагандистку не засмутила - вона іронічно назвала українського лідера "вельми приємною і тактовною людиною", а також нахабно зазначила, що спілкувався він з нею російською, бо "це його рідна мова".

Не важко здогадатися, що "приводом" для дзвінка став запланований на 9 грудня "нормандський саміт". Окрім того, Ольга Скабєєва нахабно запропонувала президенту України інтерв’ю та попросила усвідомити, що "Росія не агресор".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бійці ЗСУ з нагоди дня військового кореспондента вирішили нагородити грамотою  скандальну кремлівську пропагандистку Ольгу Скабєєву, яку тепер жартома називають "зливний бачок".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?