Українське судно зазнало аварії у морі - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Українське судно зазнало аварії у морі - що відомо

Українське судно зазнало аварії у морі - що відомо
Джерело:  online.ua

Шторм в Егейському морі спровокував аварію на судні New Leo, на борту якого знаходилися 14 українців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Maritime buletin.

Вантаж судна - сталь. Негода вплинула на ситуацію на борту, що призвело до зміщення товару.Екіпаж втратив керування та корпус розгорнувся вздовж осі.

Судно під ліберійським прапором йшо з Елефсина до турецьких берегів. Грецькі рятувальники евакуювали усіх українських моряків.

"Консул підтримує контакт з Береговою охороною острова Скірос і місцевими компетентними органами", - інформує заступник голови консульської служби українського МЗС Василь Кирилич.

Інцидент зайшов підтвердження у Моніторинговій групі "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень". За даними фахівців, кожного українця вже повітрям транспортували на сушу.

Два моряки зазнали травм. Їх направили у шпиталь, а згодом - в Афіни.

Наразі на місці події знаходяться два грецькі буксири. Якщо українське судно залишилося на плаву, вони переведуть його у порт.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці вересня в Атлантичному океані зафіксували зникнення судна, на борту якого перебували українці. Інцидент стався за 1200 морських миль від острова Мартиніка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?