Капітуляції не буде: глава РНБО звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Капітуляції не буде: глава РНБО звернувся до українців

Капітуляції не буде: глава РНБО звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Очільник Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов терміново звернувся до громадян України з важливою заявою. Він наголосив, що українцям необхідно заспокоїтися, адже серед 5 сценаріїв реінтеграції окупованого Донбасу, які було затверджено главою держави в рамках підготовки до нормандської зустрічі, сценарію капітуляції немає.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт РНБО.

"Жодного сценарію капітуляції, про які заявляють деякі політичні лідери, не існує. Про це взагалі не може йти мови. Президент України перед нами поставив завдання з чіткого розуміння того, як ми можемо закінчити цю війну", - наголосив Олексій Данілов.

За його словами, на нараді визначили пріоритети, які відстоюватиме офіційний Київ під час переговорів із лідерами Нормандської четвірки. Він звернув увагу на те, що це звільнення полонених у форматі всіх на всіх, виведення незаконних збройних формувань із окупованих територій, можливість проведення місцевих виборів на Донбасі за українським законодавством та передача українсько-російського кордону під контроль України.

Очільник РНБО надіється, що в Парижі нарешті сторони зможуть від слів перейти до дій і вирішити головні проблеми. Данілов вкотре запевнив, що Київ виконав всі умови для проведення зустрічі у Нормандському форматі – зокрема, було розведено сил на трьох ділянках. Чиновник нагадав, що вже 7 грудня відбудеться закрите засідання РНБО під головуванням Володимира Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше секретар РНБО  відреагував на поширення інформації щодо депортації. Він назвав ці відомості фейком та зазначив, що у "листі" вказано нереальну вулицю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?