У Путіна заявили, що Зеленський хоче відновлення відносин з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна заявили, що Зеленський хоче відновлення відносин з РФ

У Путіна заявили, що Зеленський хоче відновлення відносин з РФ
Джерело:  online.ua

Очільник російського уряду Дмитро Медведєв поділився своїм припущення щодо того, якими будуть наступні дії українського лідера Володимира Зеленського. На його думку, український президент прагне відновлення відносин з офіційною Москвою, а також закінчення війни на Батьківщині. З такою заявою прем'єр-міністр РФ виступив в ефірі одного з російських телеканалів, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Очевидно, нинішній президент хоче домовитися з ключових питань розвитку своєї країни, і з Росією в тому числі, щоб мир був, щоб відновилися на більш високому рівні торгово-економічні відносини. Питання в тому, чи вийде у нього...Найголовніше, я про це сказав відразу ж після його обрання, щоб у нього вистачило сили духу, мужності протистояти цілому ряду деструктивних тенденцій, які в Україні сформувалися в політичному істеблішменті, в окремих шарах і колах, а іншими словами, протистояти такому "шаленого націоналізму "і бажанням все перевернути з ніг на голову у взаєминах з Росією", - поділився своїм враженням Медведєв.

Також одіозний російський політик наголосив, що РФ дуже зацікавлена зберегти інтреграцію в Білорусь. За його словами, будь-яка інтеграція - це часткове зменшення суверенітету, однак очільник російського уряду запевни, що Білорусі немає сенсу боятися.

"Ми теж свій суверенітет частково зменшили, коли об'єдналися в Євразійський союз", - заявив Медведєв.

Що цікаво, білоруський лідер Олександр Лукашенко підкреслив, що його країна ніколи не увійде до складу будь-якої держави, навіть Росії:

"Ми ніколи не збиралися і не збираємося входити до складу будь-якої держави, навіть братської Росії", - жорстко заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, ще влітку Медведєв заявив, що РФ готова продовжити транзит газу через Україну, але для цього Київ повинен відмовитися від судових спорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?