Що нам готує високосний рік 2020: прикмети і що не можна робити в рік Щура
Категорія
Культура
Дата публікації

Що нам готує високосний рік 2020: прикмети і що не можна робити в рік Щура

Що нам готує високосний рік 2020: прикмети і що не можна робити в рік Щура
Джерело:  Коммерсант

Народні прикмети на Новий рік 2020 мають особливе значення не тільки на свято, але і актуальні протягом всього року. Тим більше, що 2020 рік Білого Металевого Щура - високосний. Що нам готує високосний рік 2020, чи дійсно він такий небезпечний, як свідчать прикмети і забобони, що не можна робити в рік Щура і на свято, щоб захиститися від неприємностей - читайте в матеріалі ONLINE.UA.

Що не можна робити на Новий рік 2020: прикмети і заборони

З давніх-давен до високосних років ставилися з побоюванням і застереженням. У сучасному світі і по сей день існує маса забобонів: вважається, що високосний рік обіцяє масу катаклізмів і неприємностей, які торкнуться кожної людини. При цьому багато прикмет є і на рахунок святкування Нового року, яких варто дотримуватися, щоб в прийдешньому році неприємності обходили стороною.

Головні заборони на Новий рік 2020:

  • в новорічну ніч не можна сваритися і лаятися, інакше в новому році не уникнути конфліктів;

  • не можна загадувати бажання в новорічну ніч з часткою "не" - замість "не хворіти" просите у Щура здоров'я;

  • не варто позичати гроші в переддень Нового року - є ризик втратити фінансового благополуччя на наступні дванадцять місяців;

  • перед новорічною ніччю не можна пришивати ґудзики, щоб не потягнути за собою в новий рік старі проблеми;

  • після зустрічі Нового року, 1 січня, краще не прибирати, не викидати сміття і не підмітати в квартирі - можуть виникнути збитки і втрати.

Високосний рік 2020: що не можна робити

Високосний рік в народі називають роком Касьяна, який був грізним святим, не розташованим до людей. Згідно з давнім повір'ям, Касьян з'являвся 29 лютого, приносячи з собою різні нещастя, пов'язані з голодом, хворобами, падінням худоби та неврожаєм. Наші предки намагалися 29 лютого взагалі без потреби не виходити з дому, нічого не робити, лежати на печі і чекати божого суду. Такі упередження перенесли на весь високосний рік.

Згідно прикметам, у високосний рік не варто починати глобальних справ - не планувати нові проєкти, не змінювати роботу, відмовитися від покупки або ремонту житла, подорожей і одруження. У сучасних реаліях подібні забобони також існують. Але є відмінний спосіб "захиститися" від Косьянових невдач - якщо не поширюватися про свої масштабні плани на 2020 рік, то все задумане точно вийде і навіть краще, ніж ви очікували. А Щур вам в цьому допоможе!

Як правильно пережити високосний рік: поради психологів

Психологи запевняють, що всі прикмети і забобони, пов'язані з високосним роком, криються тільки в головах. Тим більше, що церква також відкидає всі упередження. Важливо правильно налаштуватися на свої плани і впевнено йти до мети.

Насправді Новий 2020 рік обіцяє стати сприятливим періодом для всіх починань, цікавих подій і досягнень. Щоб Білий Металевий Щур точно взяв над вами і вашою родиною шефство можна слідувати деяким рекомендаціям, які допоможуть залучити удачу і багатство.

Важливі прикмети на новорічну ніч:

  • якщо під бій курантів встигнути випити келих шампанського, то найпотаємніше бажання обов'язково здійсниться в 2020 році;

  • якщо пробка від шампанського після новорічної ночі виявиться під столом - чекайте удачі в грошових справах;

  • якщо мрієте про поповнення, купите нові дитячі шкарпетки і повісьте їх на ялинку - господар року тоді посприяє виконанню бажання;

  • якщо в новорічну ніч раптово впаде ялинка, значить невгамовний Щур побував у вас вдома і готов винагородити вас щедрими матеріальними благами.

І головне, залиште в минаючому 2019 році всі образи і проблеми, віддайте всі борги, не тільки матеріальні, налаштуйтеся на позитивний лад і ширше відкривайте двері для щедрого Білого Металевого Щура. Пам'ятайте, новорічна ніч наділена магічною силою - загадуйте бажання, веселіться і вірте в диво, і тоді високосний 2020 рік Щура принесе вам тільки щастя і удачу!

Раніше ONLINE.UA публікував гороскоп на 2020 рік, в якому астрологи назвали головних везунчиків і невдах року Щура.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?