Загинув відомий російський олігарх - перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Загинув відомий російський олігарх - перші подробиці

Загинув відомий російський олігарх - перші подробиці
Джерело:  online.ua

У Великій Британії в результаті ДТП загинув відомийросійський магнат Дмитро Обретецький. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Telegraph".

Варто зазначити, що смертельне ДТП сталося ще 25 листопада в Оксшотті, графство Суррей. В аварію потрапили "три транспортні засоби і пішохід, який на той час вигулював пса". Собака загинув на місці події. Поліція повідомила, що пішоходом виявився Обретецький, який помер у лікарні 30 листопада. Його друг, бізнесмен Павло Боровков, розповів, що Обретецький мешкав в Лондоні останні вісім років і займався продажем нерухомості.

"Обретецький був власником компанії Magnat Trade Enterprise, яка є одним з найбільших дистриб'юторів продукції Mars, Nestle, Procter & Gamble. Також він займався рекламним бізнесом і продажем лікеро-горілчаної продукції", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно колишній нардеп та журналіст Сергій Лещенко заявив, що Росія надіслала в Україну запит щодо екстрадиції олігарха Павла Фукса. Він наголосив, що Фукс оголошений в розшук одним із районних судів Москви. Там він проходить у справі щодо "шахрайства у особливо великих розмірах здійсненого групою осіб".

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський нещодавно в інтерв’ю американському виданню розповів, що  не боїться жорстко говорити з олігархом Ігорем Коломойським. Він стверджує, ніби буде тиснути на нього з метою отримання інвестицій для відновлення Донбасу. Варто зазначити, що голова ОПУ Андрій Богдан зізнався, що інколи спілкується з Коломойським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?