Аваков зробив жорстку заяву про майбутнє війни на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков зробив жорстку заяву про майбутнє війни на Донбасі

Аваков зробив жорстку заяву про майбутнє війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Нацгвардія готова до будь-яких подій на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку топ-посадовця у Facebook.

За його словами, силовики можуть реагувати та діяти відповідно до будь-яких сценаріїв майбутнього у зоні бойових дій.

"Національна гвардія, як військове формування з правоохоронними функціями, постійно несе спільну службу і ефективно взаємодіє з Національною поліцією України. У тому числі і в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі", - підкреслив Аваков.

Зокрема, йдеться про патрулювання, охорону об'єктів стратегічного значення, підтримки стабільності у регіоні.

Нагадаємо, у понеділок, 9 грудня, у Парижі має відбутися зустріч лідерів країн "нормандського формату". Вони обговорять врегулювання війни в Україні. Головними питаннями стануть пункти мінських домовленостей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рада національної безпеки та оборони України має цілих 5 сценаріїв, за якими влада діятиме на Донбасі. Наразі посадовці не можуть розголошувати подробиці жодного з цих планів. Згідно з заявою секретаря Олексія Данілова, капітуляції перед РФ Київ не планує.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?