Зеленський терміново звернувся до всіх українських військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський терміново звернувся до всіх українських військових

Зеленський терміново звернувся до всіх українських військових
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський привітав військовослужбовців та добровольців із Днем Збройних сил. Український лідер від себе та від імені всіх українців подякував нашим воїнам за доблесть, хоробрість, витримку та мирні міста і села, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми всі пам’ятаємо, як складно було 5 років тому. Наша армія багато чого не мала. Але ми вистояли, бо мали найголовніше – волю і непереможний дух, тому що ми захищаємо рідну землю. Сьогодні ми набагато міцніші. Ми загартовані, досвідчені і так само незламні. І сьогодні весь цивілізований світ бачить, що ми дійсно прагнемо миру. Ми не хочемо щодня втрачати найкращих. І ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. Донбас – це Україна! Луганськ – це Україна! Крим – це Україна!", - наголосив український лідер.

Окрім того, Володимир Зеленський підкреслив, що навіть після досягнення довгоочікуваного миру українське військо залишиться пріоритетом для влади. За словами президента, військові дуже потрібні державі і вона робитиме все, щоб вони це відчували – в умовах, озброєнні, гідному забезпеченні.

Варто зазначити, що сьогодні в ЗСУ служить 250 тисяч захисників, серед них – 57 тисяч жінок.

"Кожен із вас є гордістю України, кращими синами та дочками нашого народу. Вдячні вам за мужність та незламність, за те, що ви щодня доводите: ми – браття козацького роду!" – вітає зі святом воїнів партія "Слуга народу".

Відеопривітання Зеленського з Днем ЗСУ:

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський дав українцям ще одну важливу обіцянку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?