Меркель по черзі зустрінеться з Путіним та Зеленським - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Меркель по черзі зустрінеться з Путіним та Зеленським - що відомо

Меркель по черзі зустрінеться з Путіним та Зеленським - що відомо

Голова федерального уряду Німеччини Ангела Меркель планує додаткові переговори на понеділок, 9 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

У цей день зустрінуться за спільним столом лідери країн "нормандської четвірки". Окрім масштабних переговорів Меркель планує окремо й віч-на-віч зустрітися з Володимиром Путіним та Володимиром Зеленським.

За словами речниці уряду ФРН Ульріке Деммер, контакти заплановано на 15:00. Спочатку канцлерка зустрінеться з російським лідером, потім - з українським. Після цього почнеться робоча сесія усіх державних голів.

"В результаті зустрічі на найвищому рівні федеральний уряд сподівається на новий поштовх для мирного процесу та домовленість про наступні кроки", - пояснила Деммер.

Нагадаємо, переговори "нормандської четвірки" відбудуться у Парижі.

Як повідомляв ONLINE.UA, цьому саміту передувало затишшя понад 3 років. Ми зібрали факти щодо історії попередніх зустрічей на рівні лідерів, їхніх результатів. Також зібрано усі теми, які будуть обговорені на майбутніх переговорах у понеділок, 9 грудня, та які коментували у Києві та Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?