Дуже важко: Путін поскаржився після переговорів з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Дуже важко: Путін поскаржився після переговорів з Україною

Дуже важко: Путін поскаржився після переговорів з Україною
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін знову цинічно зазначив, що введення в експлуатацію газопроводу "Північний потік – 2" не означає, що Москва відмовиться від транзиту газу через Україну. З такою заявою він виступив в Німеччині, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Зараз близькі до завершення роботи по прокладці газопроводу "Північний потік – 2", введення в експлуатацію якого дозволить подвоїти обсяги можливих поставок російського газу по балтійському маршруту... Хочу підкреслити – це чисто комерційний проект, уряд фактично не бере в ньому участь, і так, щоб не було ніяких тлумачень, вже багато разів про це говорив, ще раз хочу про це сказати – це зовсім не означає, що Росія має намір припинити транзит через територію України", - заявив очільник Кремля.

Він також додав, що офіційна Москва зараз веде переговори з українською стороною, однак, за словами Путіна, поки звучать пропозиції "дуже важко" буде реалізувати.

"Я так бачу, що з обох боків звучать запитні позиції, прямо скажу, дуже важко реалізовані. Але, сподіваюся, що все - таки учасники цих переговорів, а це, перш за все, господарюючі суб'єкти з обох сторін, знайдуть прийнятні для них рішення", - підсумував Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно керівник НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв заявив, що європейські країни будуть тиснути на Україну через неузгоджений транзит російського газу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?