Зречення Єлизавети: королівська сім'я зробила несподівану заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Зречення Єлизавети: королівська сім'я зробила несподівану заяву

Зречення Єлизавети: королівська сім'я зробила несподівану заяву
Джерело:  online.ua

Королева Єлизавети II не планує відмовлятися від престолу з нагоди свого 95-річчя. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання People.

Нещодавно у закордонних медіа з'явилася інформація про наміри британської монархині залишити престол. Вона нібито стане регентом, а правлінням безпосередньо займеться принц Чарльз. За словами представництва останнього, подібних заходів не передбачено.

"Немає ніяких планів щодо змін у повноваженнях королеви по досягненню нею 95 років або будь-якого іншого віку", - зазначив речник принца.

З'ясувалося, що поширювачем неперевірених відомостей став письменник Роберт Джонсон. У 2018 році він завершив біографію принца Уельського, де описав наміри Єлизавети II стати регентом.

"Один зі старших помічників сказав мені, що королева, роздумуючи про свою смерть, якщо буде все ще жива у свої 95 років, розгляне можливість передачі влади Чарльзу", - стверджує автор.

Втім, окремі обов'язки принц Чарльз вже успадкував від матері. Зокрема, серед його завдань - закордонні візити.

Як повідомляв ONLINE.UA, медіа проінформували, що британська королева невдовзі досягне віку у 95 років та планує зректися престолу. Тобто, до цього моменту на момент публікації твердження, залишилося 18 місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?