Як Росія перекидає війська в Україну: з'явилося шокуюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як Росія перекидає війська в Україну: з'явилося шокуюче відео

Як Росія перекидає війська в Україну: з'явилося шокуюче відео
Джерело:  Коммерсант

Росія організовано перекидала війська в Луганську область в 2014 році, коли починала збройну агресію проти України. З російських міст по кілька сотень російських розвідників, штурмовиків та інших військових відправлялися в Україну в повному спорядженні, включаючи продукти харчування. Красномовний відеодоказ того, як Росія перекидає війська в Україну, опублікував в соцмережі журналіст і блогер Денис Казанський, передає ONLINE.UA.

Це відео було знято п'ять років тому російським телеканалом. На ньому показано, як розвідники, штурмовий загін та інші російські військові готуються до п'ятигодинної поїздки на українську територію. З собою вони везуть спорядження і продукти харчування.

"Те, що відбувається здається нереальним, адже офіційно росіяни на чужій війні в чужій країні не воюють. А ось про добровольців говорять відкрито. Але щоб була така організована відправка ...", - каже журналіст за кадром.

При цьому в відео йдеться про те, що в одну відправку тільки з Барнаула в Луганську область відправили воювати 200 чоловік, причому їх рідні навіть не здогадувалися, куди їде глава сімейства.

"Така "громадянська війна". Корисно переглянути перед нормандськими переговорами", - прокомментував відео Казанський.

Нагадаємо, в Росії до цих пір заперечують свою участь в збройному конфлікті на Донбасі, хоча визнають, що Кремль має вплив на бойовиків ОРДЛО. У Москві нахабно запевняють, що російська влада зацікавлена у врегулюванні війни на сході України, але бойовики щодня порушують всі домовленості щодо припинення вогню і обстрілюють позиції українських захисників в зоні ООС, в результаті чого гинуть бійці ЗСУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі опублікували секретні документи по Донбасу, які в черговий раз доводять, що на Донбасі проти українських захисників воюють російські військові, яким озброєння поставляє Москва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?