Чемпіонський бій Джошуа - Руїс: результат і видовищне відео поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонський бій Джошуа - Руїс: результат і видовищне відео поєдинку

Чемпіонський бій Джошуа - Руїс: результат і видовищне відео поєдинку
Джерело:  Коммерсант

В Ер-Ріяді 7 грудня на Diriyah Arena відбувся чемпіонський бій, в якому за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі зустрілися британський супертяж Ентоні Джошуа і мексиканець Енді Руїс. Переміг в бою Джошуа за одноголосним рішенням суддів - 118:110, 118:110, 119:109. Повне відео бою Джошуа - Руїс дивіться на ONLINE.UA.

Бій Джошуа - Руїс тривав усі дванадцять раундів. Суперники з першої хвилини пішли в атаку і вже в кінці першого раунду Джошуа двічі потрапив в обличчя Руїсу, в результаті чого мексиканець отримав розсічення над оком. У другому раунді Руїс відповів британцеві - невелике розсічення під лівим оком відкрилося і у Джошуа.

Далі боксери вели обережно бій, але зайва вага Руїса не дозволила йому форсувати події на рингу і вирвати перемогу у Джошуа. Підсумок бою - перемога Ентоні Джошуа, який взяв реванш у Руїса за поразку минулого літа і повернув собі чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Поразка Руїса стала другою в його кар'єрі. Тепер на його рахунку є 32 перемоги (21 нокаутом) і дві поразки. В активі Джошуа тепер 23 перемоги (21 нокаутом) і одна поразка.

Джошуа - Руїс: повне відео бою

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в жовтні в Філадельфії відбувся чемпіонський бій між кращими напівважковаговиками планети. На рингу зустрілися українець Олександр Гвоздик і росіянин Артур Бетербієв. Гвоздик програв Бетербієву технічним нокаутом і втратив пояс чемпіона світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?