Я дуже сумувала: Софія Ротару несподівано звернулася до росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я дуже сумувала: Софія Ротару несподівано звернулася до росіян

Я дуже сумувала: Софія Ротару несподівано звернулася до росіян
Джерело:  Коммерсант

Українська співачка Софія Ротару, незважаючи на гучний скандал, все ж виступила на Пісні року 2019 Москві. Зі сцени вона раптово заявила, що дуже скучила за росіянам. Відео виступу і звернення Ротару до глядачів опублікували її фанати в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

На відео видно, що виступ Ротару був успішним, а російські глядачі надали їй гарячий прийом і буквально засипали співачку квітами. Сама артистка прекрасно виглядала і перебувала в гарному настрої.

Нагадаємо, після того, як стало відомо про виступ Ротару на Пісні року 2019 у Москві багато російських депутати закликали бойкотувати її концерти. Вони звинуватили українську співачку в бажанні заробити, виступаючи на російській сцені, а зароблені гроші передати "київським терористам".

Така реакція в російському суспільстві виникла через те, що в минулому році Софія Михайлівна відмовилася їхати в Росію і виступати на Пісні року. Причиною такого рішення стало введення воєнного стану в Україні, через що в РФ не могли виїхати всі члени команди артистки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, скільки коштують корпоративи на Новий рік відомих російських і українських зірок, серед яких Світлана Лобода, Ані Лорак, Таїсія Повалій та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?