Названо переможницю Міс Всесвіт 2019: яскраві фото та відео з красунею
Категорія
Культура
Дата публікації

Названо переможницю Міс Всесвіт 2019: яскраві фото та відео з красунею

Названо переможницю Міс Всесвіт 2019: яскраві фото та відео з красунею
Джерело:  Коммерсант

В американській Атланті відбувся фінал престижного конкурсу краси "Міс Всесвіт 2019". Переможницею стала 26-річна Зозібіні Тунзі з ПАР. Україну представляла Анастасія Субота - на жаль, вона не увійшла в ТОП-20, тому у фінальній боротьбі за корону переможниці конкурсу не брала участь, передає ONLINE.UA.

Про нову Міс Всесвіту 2019 відомо, що вона є представницею народу коса, що проживає в ПАР. 26-річна дівчина бореться з насильством по відношенню до жінок і вважає, що потрібно цінувати природну красу і любити себе такими, якими ми є.

"Я виросла в світі, де жінки, які виглядають, як я, з таким типом шкіри і волоссям, ніколи не вважалися гарними. Думаю, прийшов час покласти цьому край сьогодні. Я хочу, щоб діти дивилися на мене, бачили моє обличчя і бачили свої обличчя, які відображаються в моєму", - сказала Зозібіні після того, як її оголосили переможницею конкурсу.

Друге і третє місце на конкурсі Міс Всесвіт 2019 дісталися Медісон Андерсон з Пуерто-Ріко і Софії Арагон з Мексики.

Нагадаємо, конкурс Міс Всесвіт в 2019 році проводився в 68-й раз. У десятку його переможниць увійшли також колумбійка Габріелла Тафур (четверте місце) і тайка Павінсуда Дрен (п'яте місце). В першу десятку красунь увійшли представниці Франції, Ісландії, Індонезії, Перу і США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможницею Міс Земля 2019 стала представниця Пуерто-Ріко Нелліс Піментел.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?