Йде виганяти Путіна: якутський шаман кинувся на допомогу Зеленському
Категорія
Світ
Дата публікації

Йде виганяти Путіна: якутський шаман кинувся на допомогу Зеленському

Йде виганяти Путіна: якутський шаман кинувся на допомогу Зеленському
Джерело:  online.ua

Якутський шаман Олександр Габишев, який ще навесні пішки вирушив до Кремля "виганяти Путіна", нарешті відновив свою пішу подорож. Варто зазначити, що він вирушив у дорогу із двома супутниками і чотирма собаками. Такою інформацією поділився координатор організації "Правозахист Листівки" Олексій Прянишников, передає ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

За словами адвокатки шамана Ольги Тимофеєвої, дія запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд закінчилася. Місцеві видання зазначають, що головна ціль і мотиви подорожі Габишева залишилися незмінними.

Як відомо, ще у вересні російські правоохоронці затримали якутського шамана Олександра Габишева - тоді сміливця, який кинув виклик очільнику Кремля, звинуватили у екстремізмі.

Нагадаємо, що якутський шаман Олександр Габишев вже майже 9 місяців йде пішки вздовж далекосхідних трас до Москви. На його думку, Володими Путін є породженням темних сил, з яким під силу впоратися тільки шаману. Що цікаво, за майже дві тисячі кілометрів шляху Габишев поспілкувався з сотнями водіїв, відео з його проповідями набрали більше мільйона переглядів.

"Втомившись від життя в безмежній державі шаман з Якутії відправився в Москву пішки і вимагає від Путіна і уряду припинення геноциду народу Россіі.Нож і спис його зброя самооборони на шляху до Москви", - сказано у підписі до відео про шамана з Якутії.

"Цікаво, що він відновив свій похід перед зустріччю у нормандському форматі - напевно, кинувся на допомогу Зеленському; Путін - демон, це розуміють всі; Путін сам диявол- на його руках стільки крові; йому не дадуть нічого зробити, але чудово, що він не здається; те, що шамана затримали тільки підтверджує те, що Путін його боїться - щось у цьому є", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як команда Зеленського готувалася до зустрічі з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?