Трамп терміново зустрінеться з Лавровим після нормандського саміту: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп терміново зустрінеться з Лавровим після нормандського саміту: що відбувається

Трамп терміново зустрінеться з Лавровим після нормандського саміту: що відбувається
Джерело:  online.ua

Уже планується термінова зустріч очільника МЗС РФ Сергія Лаврова із лідером Білого дому Дональдом Трампом. Наразі триває оперитивна робота над організацією переговорів політиків. Такою інформацією поділився радник американського лідера з національної безпеки Роберт О'Браєн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CBS".

Варто зазначити, що дана зустріч готується за принципом взаємності. Як відомо, ще навесні, під час візиту держсекретаря США Майка Помпео в Москву, його прийняв російський президент Володимир Путін. За попередніми даними, головною темою зустрічі стане "контроль над озброєнням".

"Я думаю, що є можливість того, що це станеться. Ми працюємо над цим. Коли держсекретар США Помпео був в Росії, Путін зустрічався з ним. Так що, виходячи з принципу взаємності, ми розглядаємо такий варіант. Але ми також розглядаємо і інші варіанти. Подивимося, чи зможемо ми так зробити", - розповів О'Браєн.

Варто також звернути увагу на те, що державний секретар США Майк Помпео і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров зустрінуться відразу після "нормандського саміту", вже 10 грудня у Вашингтоні. Відомо, що вони планують обговорити ситуацію в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно скандальний російський дипломат, очільник МЗС РФ Сергій Лавров у своєму стилі влаштував істерику в ОБСЄ, цинічно звинувативши українське керівництво у "грубій дискримінації" російської мови в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?