У Кремлі відреагували на чутки про зустріч Зеленського з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі відреагували на чутки про зустріч Зеленського з Путіним

У Кремлі відреагували на чутки про зустріч Зеленського з Путіним
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський зустрінеться з лідером РФ Володимиром Путіним ввечері у понеділок, 9 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

За словами помічника голови РФ Юрія Ушакова, особиста зустріч відбудеться після завершення переговорів на рівні "нормандської четвірки".

"Зустріч відбудеться після завершення всіх заходів... Організатори поставили формат зустрічі, і вийшло так, що зручний час - після всіх цих заходів, після завершення зустрічі "четвірки", - пояснив чиновник.

Ушаков відзначив, що лідери не матимуть обмежень у часі для переговорів. Головна мета цієї зустрічі - нібито обговорення мінських домовленостей.

"Перш за все, реалізація мінських домовленостей", - підтвердив він.

Втім, джерела російських медіа проінформували, що у президентській зустрічі участь братимуть голова "Газпрому" Олексій Міллер та міністр енергетики РФ Олександр Новак.

Нагадаємо, переговори лідерів "нормандської четвірки" почнуться о 17:00 за київським часом у Парижі. Близько 20:00 відбудеться спільна пресконференція за їхніми підсумками.

Як повідомляв ONLINE.UA, у кремлівському уряді заявили про жорстку позицію Володимира Путіна щодо "нормандського саміту". За інформацією російської сторони, вища влада не прийнятно ставиться до змін цього формату врегулювання та відмови від виконання мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?