Просто магія якась: гурт Onuka вразив шанувальників дивовижним кліпом на пісню "Zenit"
Категорія
Культура
Дата публікації

Просто магія якась: гурт Onuka вразив шанувальників дивовижним кліпом на пісню "Zenit"

Просто магія якась: гурт Onuka вразив шанувальників дивовижним кліпом на пісню "Zenit"
Джерело:  online.ua

Популярний український гурт Onuka нарешті презентував довгоочікуваний кліп на пісню Zenit. Нове відео артисти опублікували на своєму YouTube-каналі. За лічені години воно зібрало тисячі лайків та сотні схвальних коментарів, передає ONLINE.UA.

"Я сподіваюся, завдяки Zenit люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити", – прокоментувала прем'єру лідерка колективу Ната Жижченко.

У новій яскравій відеороботі співачка постає в етнічних і фантазійних костюмах, а також танцює серед шаманів. Варто зазначити, що режисером відео став чоловік Жижченко, продюсер Євген Філатов.

"І як завжди, це -- ковток свіжого повітря і подих віків в трьох хвилинках; Я в захваті,це дуже гарно і незвичайний образ,дякую вам за таку пісню; Вперше почув цю композицію вживу на виступі в Одесі, і ще тоді вона мене зачепила до коренів, до глибини душі! а представлений відеоряд взагалі доповнив це відчуття містичними образами; Так стильно поєднати автентичний фольк та сучасність не може ніхто!! Це стосується і кліпу і музики) Браво!!; костюми левел БОГ!; Amazing production! Congratulations Onuka YOU ARE TOP!!! Ніколи не була прихильницею такої музики, але це - просто магія якась ! Шедеврально!", - пишуть в коментарях зачаровані фанати гурту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт KAZKA після презентації синглу "Палала" вирішив вразити мережу ще одним хітом під назвою "Твоєї крові" з майбутнього альбому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?