У WhatsApp з'явилася нова корисна функція
Категорія
Технології
Дата публікації

У WhatsApp з'явилася нова корисна функція

У WhatsApp з'явилася нова корисна функція
Джерело:  online.ua

У WhatsApp додали корисну функцію - Нагадування (WhatsApp Reminders). Цей сервіс виконує роль так званого електронного щоденника, який буде контролювати розклад і повідомляти користувача про завдання зі списку справ, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт проєкту.

Нововведення месенджер ввів спільно з відомим сервісом Any.do. Правда, послуги так званого "персонального секретаря" будуть платними - підписка на місяць обійдеться користувачам в 2,99 долара.

Відомо, що нова функція WhatsApp буде працювати наступним чином: користувач створює розклад важливих завдань і відправляє його чат-боту, а той буде надсилати зворотне повідомлення в потрібний час. Відзначається, що в список справ може входити що завгодно - "не забути документи", "замінити масло в машині" і будь-які інші моменти, про які користувач постійно забуває.

Нагадаємо, це не перше нововведення в WhatsApp за останній час. В кінці листопада розробники месенджера почали тестувати нову функцію, яка дозволить користувачам автоматично видаляти повідомлення через конкретний період часу - це може бути час, день, тиждень, місяць або навіть рік. До цього WhatsApp вніс зміни в налаштування приватності - тепер користувачі можуть вказувати в своєму профілі, хто має право додавати їх в групові чати.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що WhatsApp почав масове блокування користувачів за порушення правил месенджера. Під блокування потрапляють всі учасники чатів з підозрілою назвою. Відновлення після такого блокування неможливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?