Двох українців вбили за кордоном - що відомо
Категорія
Події
Дата публікації

Двох українців вбили за кордоном - що відомо

Двох українців вбили за кордоном - що відомо
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи Польщі почали кримінальне провадження після знаходження тіл двох українців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання Lublin112.

Виявлені трупи мають ознаки насилля. Інцидент стався у гміні Пулави на території Люблінського воєводства.

Представників поліції проінформовано про вбивство близько 13:00 у понеділок, 9 грудня. Наразі вони намагаються встановити усі деталі вбивства.

Відомо, що тіла знаходилися в одному з будинків, які відносяться до комплексу з розплодження дерев у Доброславуві. Фахівці задокументували ножові поранення у жертв нападу. Подальша перевірка також з'ясувала їхнє громадянство.

Щонайменш одного громадянина затримано під час розслідування. Він також має українське громадянство. Поліція на місці злочину працювала під керівництвом місцевого прокурора.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у власному будинку було знайдено тіло відомої мексиканської моделі Алондри Вільясени. Фітнес-тренерку вбили кількома ножовими ударами та пострілом у голову. Знайшла її мати, яка почала хвилюватися через "мовчання" доньки за телефоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?