Особиста зустріч Зеленського з Макроном: з'явилося відео прибуття
Категорія
Політика
Дата публікації

Особиста зустріч Зеленського з Макроном: з'явилося відео прибуття

Особиста зустріч Зеленського з Макроном: з'явилося відео прибуття
Джерело:  online.ua

У Парижі розпочалася особиста зустріч президентів України та Франції - Володимира Зеленського та Еммануеля Макрона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, усі лідери країн "нормандської четвірки" вже прибули до Єлісейського палацу, де заплановано саміт. Макрон зустрічав усіх колег особисто. Зеленський прибув другим, одразу після німецької канцлерки Ангели Меркель.

"Розпочалася зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Французької Республіки Еммануеля Макрона в рамках Нормандського саміту в Парижі", - заявила пресслужба українського лідера.

Нагадаємо, переговори лідерів України, Німеччини, Франції та РФ заплановано на 17:00. Напередодні канцлерка Меркель та президент Макрон проведуть по дві особисті зустрічі з іншими колегами - Зеленським та Путіним.

Згідно з розкладом заходів, загальні переговори триватимуть близько трьох годин. До 20:00 планується організувати спільну пресконференцію за підсумками події.

Як повідомляв ONLINE.UA, джерела в українській делегації на "нормандському саміті"припустили внесення змін до порядку переговорів. Зокрема, президента Володимир Зеленський та Володимир Путін можуть провести зустріч перед остаточною пресконференцією, а не після неї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?