В РФ засудили колишнього українського міністра - подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

В РФ засудили колишнього українського міністра - подробиці

В РФ засудили колишнього українського міністра - подробиці
Джерело:  online.ua

В РФ засудили колишнього нардепа та українського міністра транспорту Миколу Рудьковського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу російської генпрокуратури.

За обвинуваченням у нападі на російське посольство у Києві експосадовець отримав вирок у 2-річне ув'язнення. Проведе цей термін він у колонії загального режиму.

Російська сторона наполягала, що "увечері 14 червня 2014 року Рудьковський, будучи народним депутатом Верховної Ради, спільно з невстановленими особами, з-поміж активістів українських націоналістичних організацій, взяв участь в нападі на російське посольство, розташоване в Україні в Києві".

Обвинувачення вважає, цей напад стався для погіршення відносин між Росією та Україною на державному рівні. Дії Рудьковського та інших осіб нібито завдали шкоди на 14,8 мільйона рублів.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно російська влада оголосила вирок стосовно кримськотатарського активіста на ім'я Енвер Сейтосманов. Той став фігурантом репресійної "справи Хізб ут-Тахрір". Він проведе у в'язниці наступні 17 років за власні релігійні переконання, як й інші фігуранти розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?