Атмосферна гармата: Alyona Alyona разом з KALUSH вразила новим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Атмосферна гармата: Alyona Alyona разом з KALUSH вразила новим кліпом

Атмосферна гармата: Alyona Alyona разом з KALUSH вразила новим кліпом
Джерело:  online.ua

Відома українська реп-виконавиця Alyona Alyona випустила новий кліп, який вразив мережу. Відео вона зняла спільно з групою KALUSH на пісню "Гори", в якій оспівується краса українських гір. Прем'єра спільного кліпу Alyona Alyona і KALUSH відбулася 9 грудня, передає ONLINE.UA.

Режисером кліпу став Антон Шинкаренко. Він розповів, що зйомки тривали два дні більше 20 годин в дуже щільному графіку. Олені Савраненко (справжнє ім'я Alyona Alyona) довелося боротися зі своїм страхом висоти, але вона пішла на ризик заради відмінного результату.

"Я пишаюся Україною, величчю її природи і тим, що народилася на цій землі", - прокоментувала Alyona Alyona в соцмережі свій новий кліп.

Фанати прийшли в захват від відео. Вони залишили під роликом сотні коментарів, в яких назвали роботу музикантів дуже талановитою.

"Мега круто і дуже атмосферно! Гармата!!!", "Топовий український реп! Це щось неймовірне!", "Українська музика жива!", "Пробрало до мурашок!", "Дуже круто, вогонь! З кожним разом все краще і краще", - коментують користувачі мережі новий кліп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Alyona Alyona кілька тижнів тому презентувала кліп на новий сингл "Мамин суп".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?