Зеленський і Меркель провели переговори перед нормандським самітом: що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський і Меркель провели переговори перед нормандським самітом: що відомо

Зеленський і Меркель провели переговори перед нормандським самітом: що відомо
Джерело:  online.ua

У Парижі завершилася двостороння зустріч українського лідера Володимира Зеленського і канцлерки Німеччини Ангели Меркель. Їх переговори тривали майже годину, в той час як російський лідер Володимир Путін зустрічався з президентом Франції Еммануелем Макрона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського глави.

Подробиці переговорів Зеленського і Меркель поки не розкриваються. Відомо, що по їх завершенню почнеться зустріч в нормандському форматі, яка повинна була початися в 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, нормандський саміт проходить сьогодні, 9 грудня, в Парижі. На нього попередньо відведено 2,5 години, після чого лідери нормандської четвірки, Володимир Зеленський, Володимир Путін, Ангела Меркель і Еммануель Макрон, дадуть спільну прес-конференцію, на якій підіб'ють підсумки переговорів.

Відомо, що перед нормандським самітом окремі зустрічі з Путіним і Зеленським провели президент Франції Еммануель Макрон і канцлерка Німеччини Ангела Меркель. Окрема зустріч президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в Парижі відбудеться після нормандського саміту. У Кремлі підтвердили, що вона не буде обмежена за часом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед нормандським самітом Зеленський провів зустріч з Макроном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?