Український фільм переміг на престижному фестивалі
Категорія
Культура
Дата публікації

Український фільм переміг на престижному фестивалі

Український фільм переміг на престижному фестивалі
Джерело:  online.ua

Український фільм Дмитра Томашпільського "Сторонній" ("Stranger") переміг в номінації SCI-FI (фантастика) на міжнародному кінофестивалі Bloodstained Indie Film Festival, який відбувся в Токіо. Стрічка українського режисера обійшла в номінації 15 фільмів з США, Японії, Канади, Франції, Швеції, Великої Британії та інших країн світу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Держкіно.

"Це вже шостий міжнародний кінофестиваль за участю "Стороннього": фільм був представлений в Південній Кореї, США і Канаді, на черзі - Індія і Колумбія. В Онтаріо на Міжнародному кінофестивалі хорор Terror In The Bay Film Festival "Сторонній" отримав нагороду за кращу операторську роботу (оператор-постановник - Сергій Смичок)", - йдеться в повідомленні.

У містичної картині, головні ролі в якій зіграли Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова, перетинаються кілька сюжетних ліній. В одній з них команда синхронного плавання несподівано зникає під водою під час виступу в басейні, а в другій - під час прийому хвойно-перлової ванни загадково зникає пацієнтка санаторію. Розслідуванням справи займається інспекторка Глухівська, на рахунку якої немає жодної нерозкритої справи.

Сторонній - тизер (відео):

Нагадаємо, фільм "Сторонній" був знятий за підтримки Держкіно. Його прем'єра запланована на 2020 рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм "Додому" номінован на премію "Золотий глобус".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?