Нормандські переговори: стало відомо, у чому Зеленський відмовив Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Нормандські переговори: стало відомо, у чому Зеленський відмовив Путіну

Нормандські переговори: стало відомо, у чому Зеленський відмовив Путіну
Джерело:  Hromadske

Українська та російська делегації не узгодили повномасштабне розведення на території Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За інформацією джерела з української сторони, відповідну пропозицію оголосив президент РФ Володимир Путін. Він вважав за потрібне дзеркально відвести війська уздовж всієї лінії зіткнення.

Втім, сторони досягли лише домовленості про розведення на трьох нових ділянках у зоні російського вторгнення. Наразі немає інформації стосовно цих локацій.

Російські медіа наголосили, що сторона Києва відмовила у питанні повного розведення. Буцімто українська влада не зможе піти на відведення своїх підрозділів у наявних умовах.

Нагадаємо, у Єлісейському палаці у Парижі відбулася зустріч лідерів "нормандського формату". Ці міжнародні переговори супроводжувалися особистою зустріччю між президентами України та РФ Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час цієї особистої зустрічі між українським та російським лідерами було обговорено питання газового транзиту. Путін не підтримав пропозиції Києва. У майбутньому сторони продовжать відповідні контакти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?