Україна може це зробити: чим Путін спокушав Зеленського під час зустрічі
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна може це зробити: чим Путін спокушав Зеленського під час зустрічі

Україна може це зробити: чим Путін спокушав Зеленського під час зустрічі
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін пообіцяв, що Україна може купувати газ на 25% дешевше, якщо домовиться з Москвою про "спільну чесну роботу". Саме такими пропозиціями президент РФ намагався спокусити українського лідера Володимира Зеленського під час нормандського саміту, повідомляє ONLINE.UA.

"Пам'ятайте відомий дитячий віршик: "А у нас в квартирі газ. А у вас?". І у вас є. І буде. Але може бути набагато дешевше, якщо ми домовимося про спільну чесну роботу. Може бути дешевше на 25%, ніж сьогодні отримує кінцевий споживач. Перш за все, промисловий споживач. Тому що ціна газу для побутового споживача, для громадян, дотується. І ми не можемо вираховувати ціну від ціни, що дотується – це звичайна логіка економічна", - цинічно зазначив очільник Кремля.

Як відомо, український лідер Володимир Зеленський та президент РФ Володимир Путін не досягли домовленості про новий контракт на транзит та постачання газу за підсумками переговорів президентів. Невтішну новину у Єлисейському палаці повідомив виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко. Варто зазначити, що на переговорах у Парижі до Путіна й Зеленського приєдналися представник "Нафтогазу", міністр Олексій Оржель та їхні російські колеги. Україна наполягала на підписанні довготермінового контракту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що лідери нормандської четвірки домовилися, що передумови для проведення місцевих виборів у ОРДЛО мають бути створені протягом 4 місяців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?