Тільки щоб реально: Зеленський жорстко звернувся до РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Тільки щоб реально: Зеленський жорстко звернувся до РФ

Тільки щоб реально: Зеленський жорстко звернувся до РФ
Джерело:  ТСН

Український президент Володимир Зеленський жорстко звернувся до усіх російських пропагандистів та покликав їх побачити реальну ситуацію на Донбасі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Під час пресконференції після зустрічі лідерів "нормандського формату" йому поставили питання одне з кремлівських медіа. У відповідь президент нагадав про власну робочу поїздку до Станиці Луганській, де пройшли його особисті зустрічі з місцевим населенням.

"Ви приїдьте, я вам особисто покажу. Але тільки щоб реально, а не як ваші, є там товариш Соловйов. А я завжди кажу - приїдьте, подивіться, що у нас в Україні відбувається. Походіть ніжками, ручками, очками, нічого страшного, туфлі, або що там, Brioni не забрудните. Мені здається це важливо все це відчувати і розуміти ", - пояснив Зеленський.

Нагадаємо, переговори на рівні лідерів відбулися у Парижі у понеділок, 9 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Зеленський заявив, що українська сторона підпише з Москвою новий контракт на газовий транзит, але не за тими умовами, які обговорювалися. Зокрема, це не буде угоди на рік чи на 10 років. Лідер стверджує, договір буде проміжним між цими термінами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?