Не буду вам брехати: Зеленський зізнався, чому не обговорив з Путіним окупований Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Не буду вам брехати: Зеленський зізнався, чому не обговорив з Путіним окупований Крим

Не буду вам брехати: Зеленський зізнався, чому не обговорив з Путіним окупований Крим
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський відверто зізнався, що на зустрічі "нормандської четвірки" та під час двосторонніх перемовин з очільником Кремля Володимиром Путіним до питання анексії Автономної Республіки Крим не дійшли. Про це український лідер розповів журналістам після пресконференції в Парижі, повідомляє ONLINE.UA.

"Я дуже хотів обговорювати це питання (Криму - ред). Не буду вам брехати, тому що ми на перше ж питання про розведення витратили 30-40 хвилин, тому що у мене своя позиція. Потім обмін, він пішов легше. І до Криму детально ми не дійшли", - відверто розповів глава держави.

За словами самого Зеленського, зустріч із Путіним тривала понад годину. Український лідер зізнався представникам ЗМІ, що йому було непросто домовлятися із очільником Кремля, однак, що цікаво, він відчував поступки з його сторони.

Варто зазначити, що президенти обговорили багато питань. Зеленський звернув увагу на те, що намагався вирішувати проблеми швидше, однак президент РФ, як завжди, хотів врегулювати кожне слово.Зеленський пообіцяв українцям, що питання Криму буде піднімати на наступній зустрічі "четвірки", яку лідери запланували через 4 місяці. Окрім того, він наголосив, що в Україні мають ще на рік продовжити закон про статус Донбасу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ангела Меркель нагадала про успіхи мирного процесу  – зокрема, про міст у Станиці Луганській, який багато значить для людей, і про формулу Штайнмаєра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?