На ділянці розведення з'явилися невідомі бойовики - штаб ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

На ділянці розведення з'явилися невідомі бойовики - штаб ООС

На ділянці розведення з'явилися невідомі бойовики - штаб ООС
Джерело:  online.ua

Штаб Операції Об'єднаних сил заявив про присутність невідомих бойовиків у зоні розведення під Станицею Луганською. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр у Facebook.

За офіційними даними, ці особи вдягнені у військову форму російського зразка та мають символіку, яку не використовують в СЦКК.

"На ділянці розведення сил і засобів № 1 (Станиця Луганська) фіксується перебування представників збройних формувань у камуфляжі російського зразка у нарукавних пов'язках з написом "СЦКК-JCCC". Зазначена символіка у складі СЦКК не використовується", - пояснили у штабі.

Українська сторона додала, що представники ЗСУ чи бойовики так званих "ЛДНР" не можуть відвідувати зону розведення. Там можуть бувати лише офіцери СЦКК. Зазначені особи не мають офіційних ознак центру, тож їхня присутність там - грубе порушення домовленостей.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Донбасі паралельно з "нормандським самітом" у Парижі сталося загострення у понеділок, 9 грудня. Внаслідок зіткнень з ворогом загинули троє українських військовослужбовців. Загалом російський агресор завдав 7 ударів уздовж лінії зіткнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?