Порошенко здивував реакцією на результати переговорів Зеленського та Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко здивував реакцією на результати переговорів Зеленського та Путіна

Порошенко здивував реакцією на результати переговорів Зеленського та Путіна
Джерело:  online.ua

Колишній президент Петро Порошенко вирішив особисто відреагувати на перші результати зустрічі нормандської четвірки у Парижі. За словами очільника політсили "ЄС", підстав для ейфорії немає і РФ не можна довіряти. Своєю думкою він поділився у соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

"Підстав для ейфорії нема. Зустріч показала, що Росії не можна довіряти. Що короткого шляху до миру, на жаль, не існує, бо мир не входить у плани агресора. Таке враження, що Путіна цікавив лише газ. Вкотре наголошую, що відмова від судових позовів до Газпрому і повернення на російський газовий гачок - велика небезпека. І найближчими тижнями протидія саме цій загрозі вийде на передній план", - пише Петро Порошенко.

На думку українського політика, "червоні лінії, які окреслило суспільство, стали для України оберегом на Нормандському саміті". Окрім того, депутат подякував людям, які напередодні зустрічі вийшли на акції.

Нагадаємо, що 9 грудня 2019 року вперше з 2016 року відбулася зустріч у "нормандському форматі" на найвищому рівні та двосторонні зустрічі лідерів країн. Політики дали пресконференцію та узгодили комюніке, де є тези про особливий статус Донбасу та "формулу Штайнмаєра".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Дмитро Пєсков наголосив,  що український лідер Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін встигли озвучити свої підходи до різних тем і готовність до компромісів, але досягти остаточних домовленостей не змогли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?