Будете здивовані: названі топ-запити українців в Google у 2019 році
Категорія
Україна
Дата публікації

Будете здивовані: названі топ-запити українців в Google у 2019 році

Будете здивовані: названі топ-запити українців в Google у 2019 році
Джерело:  interfax.com.ua

Директор з бізнес-операцій Google в Східній Європі Дмитро Шоломко поділився доволі цікавими даними - він розповів, що українці найбільше "гуглили" в 2019 році. За словами експерта, найбільше шукали через Google восьмий сезон серіалу "Гра престолів".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на " Інтерфакс-Україна".

"Політика не проникла в ці запити. Традиційно люди в Україні більше цікавляться серіалами і спортом, ніж політикою. Також варто відзначити, що запитів українською мовою стає все більше і більше", - каже Шоломко.

Що цікаво, дані дослідження запитів в інтернет-пошуковику Google свідчать, що на другому і третьому місці за частотою пошуку – персони президента Володимира Зеленського і російської співачки Юлії Началової, яка померла в березні. Також українців цікавили результати виборів в Україні і дебати кандидатів у президенти, новини про хвороби заслуженої артистки РФ Анастасії Заворотнюк, серіал "Чорнобиль" і конкурс "Євробачення 2019".

Окрім того, особливий інтерес в українців викликали цьогоріч такі популярні артисти як MARUV, Потап і Біллі Айліш.

Що цікаво, в категорії "Фільми" в 2019 році українці найчастіше шукали трилер за мотивами коміксів "Джокер", цікавилися екранізацією історичної повісті Івана Франка "Захар Беркут" і картиною Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".

Не важко здогадатися, що "Купівлею року" в Україні став новий iPhone 11.

Також цьогоріч українці хотіли дізнатися, що таке "томос", "подагра" і "формула Штайнмайера", намагалися з'ясувати, як правильно їсти авокадо, а також цікавилися, чому падає долар і чому в Києві туман.

Нагадаємо, що починаючи з 13 серпня  на деякі сервісі Google можна заходити  без пароля – достатньо відбитка пальця. Однак ця функція підтримується не всіма моделями смартфонів на базі ОС Android, а лише тими, які починаються з версії Nougat.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?